11 timmar 50 minuder kvar till 1013, Gott nytt år!

Nu börjar det att tagga till lite, ska hem till Emmely och fira nyår hemma hos dom. 
Det kommer bli riktigt kul tror jag. Snart blir det plattat hår, fin-skor, klänning och glitter! Men just nu så är det en ruffsig tofs, snart stallkängor, ridkläder och inget smink för nu är jag på väg till stallet och jag har gjort 2st knäckemackor med morot, äpple och hästgodis i, mumms kan jag tro och jag tycker hästarna kan få något gott nu på nyårskvisten.

Det kommer nog bli en mysig och rolig nyår och det kommer nog inga mer inlägg idag så jag önskar alla ett fint, 
GOTT NYTT ÅR! 

hej då så ses vi nästa år ;-) 

På den tiden...

Kollade igenom mormor och morfars dator lite granna så hittade lite gamla bilder. Kommer ihåg denna dagen otroligt väl för det var första gången jag tävlade inom ridningen. Det var 2004 tror jag (det stog iallafall under bilden) då var jag 7år och hade ridit i 2år, jag tror att vi hoppade en clearround på 40-50 cm? och jag fick rosett, minns vad glad jag blev och hur jag bara ville rida en klass till. 

Jag red Myran som var då min favohäst som tyrärr inte finns i livet längre som gick bort 2011
HAHA, visst är vi söta? ;)
 

herregud!

Seriöst!?
Hatar verkligen vädret, igår så var det så halt eller mjukt underlag men inget regn. Idag så är det så att man kan rida på vägarna men regnet bara öser ner. Jaja, om det blir så att isen och snön försvinner så blir det nog bättre... hoppas jag!

Zwever har vilat i 2dagar nu, han tycker nog det är gott men jag blir så himla rastlös! Jag är så van att göra massa saker på dagarna men nu när det blir en lucka mitt på dagen så känns det som att det är en evighet tills jag kan hitta på något.
Nu ska jag åka hem till pappa och packa ihop mina saker sedan bär det av till mamma igen.
 

hejsan hoppsan!

Idag så blev det ingen ridning för att det var seriöst isbana över allt! och ute på gärderna så töar det så det var mjukt under snön. Så idag har det bara varit mys.

Finns inte så mycket och säga om idag, jag var hos Emmely och sov över hos henne igår till idag och så är det ju så halt överallt så jag har ramlat och slått i knäna (igen) så nu har jag ont i dom (igen). Jippie...

Nu så ska jag hem och ta hand om dom små gnagarna som jag har hemma hos mamma också, efter det så åker jag till pappa!

Visst är dom söta?!  Lilla Boy och Dior♥

Grymt (y'

Hello!
Jag hittade benskyddet!
Det var där jag och Emmely var som längst bort, så var det under snön också, man såg bara kardborren sticka upp. Imej att det var svårt att arbeta och leta samtidigt så blev det bara att träna på öppnor och slutor på vägarna som jag visste att jag skulle se benskyddet om jag skulle rida förbi det.

Har ridit barkacka i 4 dagar i rad nu, jag tycker det är bekvämare på något vis, samtidigt tror jag att hästarna tycker det är skönt att slippa sadelgjorden för en stund ;)
Måste bara berätta att jag älskar denna bilden ♥
God natt!

Deprimerande...

Hejsan,
Zwever var superduktig idag med även när jag red med Emmely och hennes ponny, det var inte något problem alls.
Bara det att när vi red i snön så tappade jag ett benskydd (bak) så jag såg inte eller märkte när det ramla av.
Den tröttsamma känslan som man får när man håller på att plocka av benskydden och ser att det saknas ett...
Åh, blir så irriterad, och så har varken jag eller familjen tänkt att åka till Torp köpcentrum på ett tag efter julhandlingen. Så jag och Zwever får skritta ut en "liten" sväng i morgon så får jag leta efter benskyddet då jag och Emmely red en ganska lång tur. Om jag inte hittar benskyddet så har jag problem.

Ska sova nu så får jag berätta imorgon efter ridturen hur det gick med letandet.
GodNatt!

 

Tråkigt väder.

Hejsan! Dimma och slask är ju det bästa vädret som finns, eller inte...
Jag har tagit sov morgon och det var någontingen jag behövde kan jag ju berätta. 
Jag har gjort mig iordning nu för att åka ut och rida nu så jag gör väll ett inlägg sedan och berättar hur det har gått.
Shaoo så länge! 

Hej mitt vinter land!

Hejsan!
Idag så har jag ridit min älskling som gick som en klocka!
Jag har inte ridit honom sedan i onsdags, så jag utmanade ödet lite... jag red barbacka och utan nosgrimma och jag tyckte det fungerade jätte bra! och snygg var han utan den också!

Jag känner att det går bättre och bättre Zwever, jag känner verkligen skillnaden iallafall ifrån idag. Jag litar på honom fult ut och jag känner redan i förväg innan han tänker göra något bus så jag kan förbereda mig. Jag hittar honom även lättare nu och allt gåt bara lättare och lättare, det känns bra helt enkelt.

Här kommer några bilder ifrån idag ♥
Det är mamma som har fottat, tack mamma!
BILDBOMB♥

Du är det finaste jag har♥
 

Underbara jul!

God afton! 

Har fått jättefina julklappar utav familjen ♥
Jag har fått en klännig, klack skor, body shop kitt, Back on Track hjälm, gummisnoddar och ett snyggt vintertäcke till Zwever. Jag är super nöjd verkligen!!
Imorgon så blir det att åka och fira jul med pappa! 
 
Nu måste jag sova.
Ska hinna rida och göra klart stallet innan jag ska till pappa i morgon så god natt på er! 

24 Decemmber, God jul!

 God jul! 
Nu är vi på väg till mormor och morfar och ska kolla på Kalle Anka♥
Sedan så kommer hela släkten dit ifrån mamma's sida och då ska vi käka julbord och så kommer tomten! ;) 

Så jag önskar er alla ifrån mig och hästarna! 
en riktigt GOD JUL♥

 

Presenter! och stallet ♥

Har varit på Överby nu och shoppat klart alla presenter och även en till mig ;)
Så har jag gjort klart hästarna nu och myst lite med dom.

Men vi är inte klara ännu, vi ska iväg och köpa jul-mat nu, så ska jag göra marsipan grisar.
Hej svejjs!
 

23 December!

I morgon är det julafton, jippie!
Detta blir bara ett snabb inlägg nu för jag håller på att göra mig iordning till jul-handlingen, jag har en hel del paket kvar att fixa så det är lite bråttom faktiskt.
Så ska vi ta hand om hästarna först. Hej så länge!

22 December, Jul pynt och städning.

Hejsan! idag är det dan före dan, före doppare dagen!
Dagen börja med att jag var dunder trött! och orkade inte gå upp ur sängen fören någon gång runt 12.00 tiden. Jag åkte till stallet och pyntade det så det är jätte fint nu, men Zwever upptäkte genast att allt gick och äta så det var väldigt fint. Tur att jag genast tänkte på att hästarna kommer säkert vilja käka på det så jag ville bara sätta upp knäckebröd och granris, vill inte riskera något i onödan med jul-kulor och glitter och allt sånt, men jag tycker det blev jätte fint endå! Zwever och Yes blev iallafall nöjda. 


Vi har julstädat huset från 19.00 tills nu, (01.29) då det blev en riktigt uppröjning och jul-granen är uppe med massa julkulor, glitter och paket. Nu är det nästan för rent hemma, haha! 
Nu ska jag sova, vi är ennu inte klara med alla paket så vi ska upp i morgon och jul-handla igen. Godnatt!

Bilder på pyntet i stallet ♥

I need you ♥. 21,20 december

Jag älskar att skriva hälsningnar till en nära vän för att hen ska kunna förstå, så detta inlägg är endast till Valeria Redjepagic. 
Du är den som gör rasterna som roligast, du är den som man kan prata med och du förstår vad jag pratar om även om jag inte kan få fram rätt ord eller uttrycka mig på rätt sätt. Vi har inte umgåtts så mycket fören nu, nu det känns som att det är försent, choken jag fick när du säger "jag ska flytta" , jag ville bara tro att det var här runt omkring. Men jag vill aldrig förstå att det är 6timmar du flyttar ifrån mig, till Västervik. Jag försår att du faktiskt har lust att flytta just nu när några idioter till dina klasskamrater är sånna jävla äckliga smyg rassister, jag lovar att behandla dom lika dant som dom behandla dig, för dom är inte värda mer, nämner inga namn för dom är inte värda den uppmärksamheten. Men du har så många fler vänner som är med och stöttar dig och du kan lita på, som alltid skulle ställa upp hur det än skulle sluta, som kommer stå vid din sida. Jag har lovat mig själv att komma att hälsa på dig sommaren 2013. Det är ett måste bara. Jag har alltid fått höra "håll hårt i dom vänner du tycker om och litar på, släpp dom andra som försöker förstöra" och det är precis det jag tänker göra. Fasten du kommer vara så långt ifrån mig så kommer jag minnas dom korta små stunder som vi har hunnit tagit med mig i livet. Det finns inga speciella minnen eller stunder... men jag har känslan som säger att du är en vän som man inte ska släppa i förstsa taget. För du är så otroligt viljestark! Att ställa sig upp på en seén inför ca300 människor och hålla ett tack tal som innehöll ett sånt otroligt personligt ämne. Bara det du sa satte mitt liv i ett nytt perspektiv och du fick mig att gråta, du är så stark Valle! glöm aldrig det, våga stå upp för dig själv, minns alltid vem du är, för det är exakt det du redan gör. Du är en sån peson det skulle behövas fler av. Jag önskade bara att det fanns mer tid att kunna umgås med dig, men det skulle jag tänkt på lite tidigare. Du flyttar nu på jul-lovet och kommer komma till ett jätte vackert ställe ute på öst-kusten, jag är lite avis. Jag kommer sakna dig så otroligt mycket! Fan, nu börjar jag gråta så jag får nog sluta skriva innan jag hamnar i en deprition och går ner och slevar i mig GB-glass. Att jag tycker att det är så jobbigt att folk flyttar är att det känns som dom lämnar mig, men ingen dör ju, så vad äre som är så farligt igetligen? men det är ju faktiskt en vän som man inte kan se eller träffa eller krama om på låång tid. Kommer längta varje sekund tills jag får träffa dig igen min kära vän. Livet är kort, men tillräckligt långt för att göra alla knasiga saker som många personer inte skulle orka med eller bry sig om. Jag har alltid svårt att låta vänner gå, så är det bara. Men jag hoppas du kommer ha det bra Valeria så syns vi till sommaren hoppas jag och du ska veta att allt detta jag skriver är 100% sant! Så kram på dig min älskade vän ♥



19,20 december. Nervös...

Hej, jag är faktiskt lite nervös över det dära med "Maya kalendern" tänk om det verkligen blir ett genombrott på solen så att det drabbar oss så starkt så att vi går under. Jag vet inte om jag kommer kunna somna inatt, så blond är jag. Jaja, Lite synd att jorden ska gå under 4 dagar innan julafton... jaja ,YOLO nu då, godnatt!


Sommar känslor sökes!

Jag vill verkligen ha sommar nu, då det inte blir mörk fören 23.00 på kvällen. 
Då man kan gå i shorts och linne och ha en brun och go solbränna som gör ont.
Sommarlov som man inte sover en blund på. Sommar jobb på dagen, kompisar på natten.
Göra galna saker som man inte kan glömma och bara drömmer om att göra det igen. 

Det är riktiga tider det, aja, jag ska sov nu godnatt sommerlovers!

 



18 December, You only live once.

Idag har det varit en såndär ointressant dag då det bara har rullat på helt enkelt. 
Det var mörkt redan när jag skulle rida för att vi var och köpte foder, så det var ut och gå istället då jag gillar inte när jag inte ser vart Zwever går någon stans så det kändes bättre att ta en promenad i 40-50min ist. 
Jaja, har inte så mycket mer att komma med så ah? hejdå. 

17 December. Tja!

Idag så har det varit total kaos...

Jag har ju träning på måndags-kvällar och inte hinner ta hand om hästarna så morfar gör det, men mormor hade ramlat i trappan så dom var tvungna att åka till vårdcentralen och kolla upp det. Jo, här kommer det lilla kaoset, det var ju så att dom var tvugna att åka till Udevalla och röntka fingret. Så detta får jag så klart inte reda på fören mamma kommer hem och jag fick panik! hästarna var ju fortfarande ute ju, och jag börjare ridningen om ca 20min?! Men alltid mina älskade först så det var inte på fråga om så jag totalglömde träningen och skötte om min buse ist. Så jag missade halva träningen men vad spelar det för roll. 
Ska sova nu så puss and good bye!
min lilla klass jao (y'

15,16 December. Igångsättnigen.

Idag satt jag upp på pållen igen efter lite över en vecka. 
Det var en riktigt piggelin kan jag ju säga, jag hade inte något krav alls, idag var det ridning som var just for fun, som jag tror han uppskattade väldigt mycket. Tanken var ju att vi bara skulle skritta och trava 
och ta det lungt men den tanken hade absolut inte Zwever, så det blev lite galopp trots allt.

fiina killen ♥


14 December, ridlektonen

Måste säga att det gick sjukt bra!, hoppade ridklubbens Sessan, som är en liten D-ponny och hon är riktigt duktig på att hoppa kan jag säga. Hon tar för sig hinderna och det är ett tryck i henne som är bekvämt att följa med i. Det finns faktiskt bara två hästar som jag tycker om att hoppa på ridskolan, det är Sessan och Tubel. Sessan är rolig att hoppa hur det än blir och Tubel måste man trycka igång ordentligt innan man kan rida honom så det blir roligt.


Lite bilder på Tubel ifrån klubbhoppningen sommaren 2011 tror jag? 

13 December,

Shao! 
Mår så mkt bättre idag, men det har verkligen kört ihop sig kan jag säga. 
Jag skulle hjälpa till på ridskolan idag för läraren kommer lite sent men jag måste ju till min häst först så det blir lite stressigt, men jag gör så att jag får ta det i den takt som det går i mitt stall då jag vill inte stressa upp Zwever och Yes i onödan och så får jag stressa lite på ridskolan istället. Det är inte något stress igentligen, jag hinner ju men det är ju inte mer än 24 timmar om dygnet så det är lite tajt med tid då jag åker till Zwever och Yes nu klockan 5 och jag ska vara på ridskolan kl 6 och jag hatar att ha ont om tid då jag vill ta allting i min takt och det är precis vad jag tänker göra.


Det kommer vara väldigt mkt häst hit och dit nu när det är förberedelser för jul-shovwen på Merk som är nu på lördag.
Idag är det igenridning för att det var in-snöat förra onsdagen så vi ska ta igen det idag. 
Imorgon så är det repitition inför showen.
På lördag så är det show-time! , jag ska vara med på "familje-hoppningen" som det kallas, det går på tid och två personer ska ha samma häst och det paret som kommer runt en liten hoppbana snabbast vinner. Imej att jag ska vara med Maja så ska jag få äran att rida B-ponny, det kommer se otroligt roligt ut när jag som är 175cm ska sitta på en ponny på 128cm mkh. Med det är ju trots allt på skojj så man får bjuda på sig själv. (ksk kommer film) 
Och så är det ju voltigen jag ska vara med på också. 

Det ända jag vet om detta är att vi kommer att ha kul! 

Vet ni vad..........?

Det är 1månad och 2veckor jag har hafft Zwever nu, det ääv även den roligaste tiden jag har hafft på länge. 
Jag fattar inte hur tiden kan gå så himla fort?! Jaja, ju fortare tiden går, ju fortare blir det ljust :D

Glömde att idag var det första gången jag var hos honom på den hela tiden jag har/är sjuk. Men gud så glad han var när jag klev in i stallet. 
God Natt på er!

-Rubrik-

Saknar att rida min lille pojk ♥
Han har vilat sedan exakt en vecka nu, då det var vaccinet på onsdagen och så skulle han vila 2-3 dagar och så blev jag sjuk så han har fått en liten vintervila nu så det är ju iallafall skönt för honom.
Det känns som att han kommer vara pigg när jag ska sitta upp, men det är ju bara kul. 
Jag ska se hur jag mår imorgon så kan jag nog skritta lite på honom ( Om sjukan tillåter ).

Tror det är dags att ta lite nya bilder också på min lilla lurviga björn som han är för tillfället. 




12 December, dags att räkna ner.

Jul, älskade jul.
Det är 12 dagar kvar tills jag får öppna paket. Ja, det är ju det som är roligast på hela julafton, att öppna paket! Man får inte glömma all god jul-mat som mormor är duktig och gör varje jul och alltid lika gott, om inte godare för varje år. Det som kommer bli roligt också är att jag ska köpa julklapp till en häst för första gången!
Det blir snart av att pynta stallet, gran-ris och knäckebröds kakor ska ska upp i röda band, klart att hästarna ska få det jule fint också! Det är deras jul också liksom. Det kommer bild, det kan jag lova ♥

Passa er, vi är faligare än vad vi ser ut, eller är vi? ;) 


one time best friends, always best friends♥

Nu började tankarna spridas och jag fick för mig att skriva ett inlägg om min bästa kompis sedan 15år tillbaka?. 

Ni förstår, genom ett liv så har man ju massor av olika kompisar, allt börjar ju med barndoms kompisen: Första gången man träffades så var man bästisar och gör allt med varandra, det var då man inte visste vart det skulle leda. Man visste bara en sak, det var att kompisen brevid en var den man trode aldrig skulle länma än och man visste inte enns vad bråka var, för på den tiden var att bråka att man ville ha samma docka. Sedan kommer den tiden när killar, smink och skvaller var på toppen! Det är då barndoms kompisen försvinner och det börjar gruppera sig. Det var då när man börja lägga lappar i den snygga killens bänk på rasterna och det var då man tyckte det var jätte pinsamt att säga att vem man var kär i. Sedan kommer dom hära jävla tonåren, domma åren när man alltid  ska vara störst, bäst och vackrast, man ska klä sig efter det som kallas mode och ingen har egen stil, man plattar håret varje dag eller sätter upp håret i en bulle, annars är det ju skandal, eller? man får inte gå i navel-linne och shorts, för då är man tydligen slampig. Att ha "för mycket" smink, blont hår, tajta kläder och ett starkt självförtroende, då blev man bitch eller fjortis? Man ska snacka skit om folk som har gjort sina egna val och har gjort det som dom tycker är rätt för sig själva, man måste ju ha något att prata om och det är just att man ska trycka ner andra människor som får höra detta från en annan käft och bli sårad så man bara vill bli glömd och gömd för alltid. Tjejer förstör andras förhållanden bara för att få den snyggaste killen. Att bråka nu är absolut inte som då och att ta upp det är bara patetiskt, för oftast så är det igentligen ingentingen att enns bråka om. Man blir vilse ledd till sprit, cigg och det kan tillockmed sluta att det inte räcker med det så man provar på droger och många fastnar faktist i det, missbrukandet av knark har ökat föör mycket bland åldrar 15+ och jag förstår inte hur man kan vara så missnöjd med sig själv att man börjar med sånt. Vuxna förväntar sig att man ska klara av att visa ansvar och sköta sig, men igentligen vill vi fortfarande rita på väggar, kasta vattenbalonger, riva sönder provet mitt framför ögonen på läraren och gå där ifrån, limma nyckel-hålen på skolans dörrar så att läraren inte kommer in i klassrummet och massor av rackartyg! men man gör det inte, varför då? Jo för ingen kan ju respektera att vi fortfarande är unga... Men det finns en person som har gjort så att jag har lika kul som när vi var små och vi bråkar alltid på vårat lilla egna vis. Visst vi är faktist aldrig med varandra längre, för hon har valt att gå en väg som att utnytja livet förfullt, hon festar och har kul, hon är ute hela nätterna  med kompisar och raggar killar. Det är jätte roligt att leva så. Hon har helt enkelt valt att vara en riktig Party Pingla och tänka på dom jobbiga delarna av livet lite senare ;) Jag har valt att ta det jobbiga först och ha kul sedan, Jag har valt att sköta mig vara hemma innan 23.00 och att få min dröm i uppfyllelse som står i mitt stall och jag vet bara att jag älskar honom mest av allt nästan och han är min bästa vän som inte säger nått, men han kan trösta mig i vilket fall om det nu någonsin skulle behövas då jag är en lycklig människa, jag har alltså blivit en riktig skogsmulle. Med världens bästa familj och världens bästa vänner och världens bästa häst så kan man inte få det så mycket bättre! Jag skulle mer änn gärna vilja kunna parta med min bästa kompis men jag har ju valt en annan stig och kanske leder till en väg som gör så att vi står där en dag ;) Men nu känns det som det är bra som det är. Och jag vill bara säga hur mycket jag tycker om min bästa kompis som mer är som en syster för mig faktist och vi är väldigt olika men samtidigt så är vi väldigt lika, för annars så hade vi inte kunnat hålla ihop så länge som vi har gjort, snart 16år, det är faktist inte illa för att det hade kunnat lika gärna slutat för 6 år sedan, för så som jag om hon har bråkat, vi kunde lätt ha dödat varandra känns det som men det var nog lite för mycket vänskap i det hela som hindrade det. Vill tillängna denna text till min underbara kompis Nicole Guttke, som jag nog har gjort exakt allt med som man skulle ha hunnit på dessa år, men jag har önskat att vi hade hunnit med mer, och jag hoppas det blir mer dess utom. Hon skulle kunna hata mig och avsky mig men dom minnen vi har så kommer jag alltid tänka på dom bra stunderna och dom stunderna vi har suttit och gråtit i varandras händer och dom gånger vi inte har kunnat sluta skratta utan att enns veta vad vi skrattar åt och dom gångerna vi har skrikit år varandra så att rösten har tagit slut och dom gångerna vi har sovit över hos varandra i veckor för vi inte ville lämna varandra, detta är bara en liten text om hur vi har hafft det och allt detta i texten har vi gått igenom tillsammans och så mycket mer. Jag och Nicole har hafft våra dö-perioder då vi inte enns sms:ar varandra på mer än 1 månad men bara för det betyder det inte att vi inte är bästisar. Jag vet faktist inte hur jag ska avrunda detta inlägg för det finns så himla mycket mer att skriva om, men det får väll bli en "part 2" någon gång ;) Vill bara såga en sak till , jag älskar min syster, kompis eller bästa vän eller vad man ska kalla henne, kan man inte blanda ihop ett ord? bästsyskovän? Ne, vi skiter nog i det ;) Älskar dig Polar'n!!!



Where there is desire 
There is gonna be a flame
Where there is a flame
Someone's bound to get burned
But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try ♥
 
 

Sjuk, that sucks ...

Hejjjj. 
såhär ser min fredag ut:
Hosta, Snuva, Ont i hals och kropp, Cola, Pringles, Godis, Alvedon, Nässpray, Halstabletter och lite go musik. 
Det blir inte alls som jag hade tänkt mig, Zwever skulle ju skrittas nu igen lite granna efter vaccinet. Jaja... Det blir nog en liten vila för honom nu då jag inte kommer kunna piggna till på ett litet tag, men jag hoppas jag kan åka till honom så snart som möjligt då jag saknar min plutt. 

Har tänkt mig att städa mitt rum för det ser inte klokt ut och läxor ska göras, jag vill inte... 
Jag hatar verlkigen att vara sjuk, det är så onödigt. 
Nu ska jag dö lite granna, farväl !

Mitt ♥!
♥♥♥♥♥♥!!

Snö oväder.

Hejsan!
Nu är så att idag var det ett sånt oväder här så det börjar att gå över gränsen.
Visst jag älskar mycket snö och när det är kallt, men då ska det inte vara 19- grader och blåsa så man nästan snubblar omkull.

Om man ska gå över till den possetiva sidan så har Zwever och Yes blivit vaccinerade idag och det gick hur lätt som hellst. Zwever ville hara tänka lite och akta sig när nålen kom lite för nära men annars så har det gått bra!
Yes reagera inte enns hon är ju så gosig och glad jämt så hon trode bara att vi kom in för att gosa och det det gjorde vi också (säger vi).
Nu ska jag ut och göra klart stallet och detta blir nog det enda inlägget idag då Blogg.se har uppdatering vid kl:23.30 till 08.00 så det blir nog inte något mer för idag, Hej då!

I´m just not some anyone else.

Shoo! 

Nu har äntligen snön kommit till mitt hus och jag är överlycklig! 
Efter allt regn och rusk så har den ljusa snön kommit och det är så himla fint! 
Och jag kunde inte vänta med att rida i snön så det fick bli barbacka och bara lite försiktigt bus! 
Zwever är just nu som ett överladdat batteri så det är jättekul att rida honom. 
Nepp nu ska jag sova, jag slutar tidigt imorgon ifrån skolan så det är ljust när jag rider imorgon, Gott! 
Hej! 
 

Dark!

Shoolahopp!
Man blir ju mörk-rädd mitt på ljusa dagen nu, tycker att det kan vara sommar nu.
Det är ju inte så jätte långt kvar tills det blir ljust iallafall, 4 månader?
Zwever gick inte så jätte bra idag men det var bra iallafall. Det var mest demostrationer som hindra arbetet.
Samtidigt nu när det har blivit kallare så har han blivit mycket piggare, energin tar liksom aldrig slut!

Har massa saker att läsa igenom bara för att jag ska repitera, så jag ska läsa allt så jag kommer ihåg.
Seeeeegt men det är sånt som nåste göras också.
Hejsvejjs!
 

Snö = Broddar

Hejsan !
Har pecis gjort mig klar för att åka ut i stallet så detta blir bara ett snabbis inlägg,
Det är inte precis den roligaste tiden nu när man ska brobba på och brodda av.
Men jag tycker det är otroligt bra säkerhet med broddar så jag tycker att alla borde ha broddar på sina hästar vid uteritt men det är jag det .
 

RSS 2.0